Koffie

Koffie kent een lange geschiedenis. Leer meer over de verschillende soorten koffie - arabica versus robusta. Lees hoe koffie van een soort soep naar een heerlijke cafe creme transformeerde en de reis maakte van het Oosten naar het Westen. In de webshop van De Koffiethuiswinkel kun je koffie kopen met veel verschillende afkomsten.

Koffieplanten - De beschaafde versus de bourgondische

Koffie - Van Soep naar Cafe Creme

Koffie - Vanuit het Oosten naar het Westen

Subcategorieën

 • ESE pads

  ESE Pads: Heerlijke koffiepads voor jouw ESE machine

  Bij de Koffiethuiswinkel heb je altijd een grote keuze aan ESE pads van de beste kwaliteit koffiebonen. ESE staat voor ‘Easy Serving Espresso’ en deze koffiepads gebruik je bij de ESE machines, zoals de Illy Servings, om een kop koffie of espresso te maken. Elke ESE pad past in vrijwel elke machine. Kies uit 40 verschillende soorten ESE pads van goede kwaliteit of bestel een proefpakket en ontdek jouw favoriete smaak! Koop je bij ons? Dan kan je rekenen op een vaste klantenkorting!

  Ontdek ons complete assortiment E.S.E pads.

 • Gemalen koffie

  Een van de belangrijkste aspecten van gemalen koffie is een juiste maalgraad. Iedere manier van koffiezetten vraagt om een passende maling. Zo zet je de beste espresso met fijn gemalen koffie, maar voor een moka gebruik je juist grovere koffie. Italiaanse gemalen koffie is vaak gemalen voor de moka of voor een snelfilterapparaat. Op de verpakking staan veelal de juiste symbolen hiervoor aangegeven. Niet alle fabrikanten doen dit, vaak bieden zij een algemene standaard verpakking voor gemalen koffie en plakken hierop een sticker met de maalgraad van de gemalen koffie. Daar adviseren wij je graag over.

 • Proefpakketten

  Ben je nieuw in de wereld van koffie, of wil je graag wat nieuwe smaken ontdekken? Dan kan een koffiebonen proefpakket een hele goede manier zijn om op een voordelige manier toch een hoop verschillende koffiebonen te proberen.

  Kiezen blijft natuurlijk lastig in zo’n uitgebreid koffie assortiment. Hopelijk geven deze proefpakketten jou de handvatten om de perfecte koffie voor jou te vinden!

 • Cafeïnevrije koffie

  Wel zin een lekkere kop koffie, maar geen behoefte aan de cafeïne? Ontdek dan ons assortiment cafeïnevrije koffiebonen. Allemaal premium koffiebonen en ESE pads die geschikt zijn voor verschillende bereidingen en die je kunt drinken op elk moment van de dag.  Bekijk ons assortiment cafeïnevrije koffie.

Er zijn 88 producten.

Item 1-16 van 88 in totaal item(s)

Actieve filters